Guess who’s back

ohn is back…

După câteva luni de pauză, eu şi John ne-am hotărât să revenim în atenţia blogosferei. Ceea ce ne-a determinat să revenim a fost gândul la cititorii noştrii, pe care i-am lăsat în ceaţă de mai bine de jumătate de an. Pentru început o să încerc să vă fac un scurt rezumat al acestei lungi perioade de pauză.

În primul rând John mi-a fost de mare ajutor la licenţă, împreună am realizat o lucrare de licenţă de nota 9,66. Titlul licenţei a fost “Blogul, un instrument alternativ de comunicare online”, acesta stârnind curiozitatea profesorilor din comisie, dorind să ştie cât mai multe despre acest instrument de comunicare. După licenţă eu m-am întors la învaţat deoarece trebuia să dau admiterea la master, iar John a trecut la încurajări .  Timp de două săptămâni am stat în casă şi am citit două “biblii” ale ASE-ului. La examen m-am descurcat foarte bine asigurându-mi un loc la masterul “Management Marketing”. John a fost foarte fericit că am reuşit această performanţă, iar eu şi mai fericită. Vacanţa de vară a fost foarte scurtă şi plină de excursii. Prima dată am fost la bunica mea din judeţul Suceava, pe care nu o mai văzusem de foarte mult timp, urmând apoi să merg la verişoarele mele care stau la un sat distanţă.  Acolo nu am stat degeaba deoarece unchiul meu a avut grijă să ne plimbe prin diverse locuri. John a fost cel mai încântat de aceste plimbări, la fiecare oprire îl punea pe unchiul meu să îi explice unde suntem şi ce evenimente importante au avut loc acolo. Din păcate, după o săptămână a trebuit să ne luăm la revedere de la rudele mele şi să ne îndreptăm spre Bucureşti. Întorşi în Bucureşti am pus la cale împreună cu prietenele noastre planul de “atac” pentru nunta Violetei.  Eu am fost una dintre domnişoarele de onoare ale Violetei, iar John a fost însoţitorul meu.  Am mers cu două zile înainte de marele eveniment  la Violeta acasă pentru a o ajuta cu pregătirile. Nunta a fost ca în poveşti, iar mirii superbi.  După nuntă ne-am întors în Bucureşti unde ne-am reluat activitatea de uitat la seriale. Până am început masterul, eu şi John am văzut toate sezoanele din Smallville,  sezonul nouă din C.S.I, primele trei sezoane din Married with Children şi nenumărate filme. Aceasta nu a fost tot ce am făcut în luna care ne mai rămăsese, ci am mai ieşit şi cu prietenele mele, am sărbătorit ziua mea şi am mai citit câteva cărţi.  La 1 octombrie ne-am prezentat la ASE pentru a lua orarul şi pentru a ne întâlni cu viitorii mei colegi. Tot semestrul l-am petrecut învătând şi făcând proiecte.

Primul semestru al tocmai s-a încheiat, la fel si primul post pe anul acesta… iar până la următorul post vom merge afară să ne “jucăm” în zăpadă